Remontit ja rakentaminen laadukkaasti ja vankalla osaamisella Helsingissä

Pyydä tarjous

Meillä ISR-palvelussa on monipuolinen ammattiosaaminen remonteista, rakentamisesta ja saneerauksista. Sen avulla toteutamme kaikenkokoiset projektit laadukkaasti Helsingin alueella ja takaamme asiakkaan tyytyväisyyden valmiiseen kokonaisuuteen. Tilaa kilpailukykyinen hinta-arvio, niin palaamme pian asiaan!

Rakennuspalvelut ja saneeraukset

Toteutamme isotkin kohteet, kuten julkiset rakennukset, yritykset, kerrostalot, asunto-osakeyhtiöt, kellaritilat, ravintolat, toimitilat, koulut ynnä muut. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla julkisivut, parvekeremontit, piharakennukset, terassit sekä huoltotyöt ja korjaukset. 

Uudiskohteet ja remontit

Koko huoneiston remontointi on laaja kokonaisuus. Useimmiten se koostuu useista erilaisista työvaiheista, mutta toisinaan kyse voi olla varsin nopeastakin työstä. Me teemme huoneistollesi tarvittavat uudistukset, kuten maalaukset, tapetoinnit, parketin asentamisen, listoitukset, laatoitukset ja niin edelleen. Teemme työn alusta loppuun ja voimme auttaa myös esimerkiksi materiaalin valinnassa. Kysy lisää, jos haluat nostaa huoneiston arvoa ennen jälleenmyyntiä tai parantaa omaa elämänlaatuasi.

Huoneistoremontit

Remontoimalla tehdään vanhasta parempi, mutta joskus on tehtävä kokonaan uutta. Meiltä saat monipuoliset remontti- ja rakentamistyöt. Ota yhteyttä, kun etsit rakentavaa kumppania projektiisi!

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tarjoamme myös kattavat tila- ja sisustussuunnittelun palvelut. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset kokonaisvaltaista näkemystä tehdäksesi tilastasi parhaan mahdollisen.

Remonttipalvelut

Kylpyhuoneet

On lukuisia tapoja toteuttaa kylppäriremontti. Työn laajuus riippuu pitkälti siitä, tehdäänkö pintojen uusimisen lisäksi muita uudistuksia, kuten viemärien siirtämistä vaativaa seinien siirtoa. Hyvin tehty kylpyhuoneremontti on omiaan lisäämään tilojen käytännöllisyyttä, viihtyisyyttä ja koko kodin arvoa. Oli mielessäsi sitten pieni tai suuri kasvojenkohotus kylpyhuoneelle, pyydä tarjous!

Keittiöt

Keittiötä ei turhaan kutsuta kodin sydämeksi. Kattavassa keittiöremontissa laitetaan uusiksi muun muassa pintoja ja keittiökoneita, mutta joskus päädytään uusimaan koko huoneratkaisu. Keittiöremontteja on yhtä monenlaisia kuin on keittiöitäkin – oli sinun remonttitarpeesi pieni tai suuri, me hoidamme homman alusta loppuun suunnittelusta materiaaleihin, kalusteisiin ja asennukseen.